По искане на Окръжна прокуратура - Сливен съдът задържа под

...
По искане на Окръжна прокуратура - Сливен съдът задържа под
Коментари Харесай

Арест за двама сливналии, източили дизела на сърбин

По искане на Окръжна прокуратура - Сливен съдът задържа под стража 30 -годишния Радостин С. от с. Блатец, общ. Сливен и 28-годишния Георги Ц. от Сливен. Те са упрекнати за това, че 02.10.2017г., на км.245 от Автомагистрала " Тракия ", в землището на село Омарчево, община Нова Загора, лишили от товарен автомобил със сръбска регистрация 200 литра дизелово гориво, от владението на сръбски жител. Двамата са заварени на мястото на произшествието и заплашвали с револвер. Това е закононарушение по чл.199, ал.1, т.4, вр. чл.198, ал.3, вр. чл.20, ал.2 от Наказателен кодекс.

За закононарушението, за което двамата мъже са упрекнати, се планува наказване " отнемане от независимост " за период от 5г. до 15г. и опция за конфискация на половината имущество на всеки от тях.

Според прокурора е налице обосновано съмнение, че Радостин С. и Георги Ц. са направили закононарушението, в което са упрекнати. Представителят на държавното обвиняване бе безапелационен, че двамата биха могли да се укрият или да извършат ново закононарушение.

Съдът одобри доводите на прокурора и задържа под стража двамата обвинени.

Определението на Окръжен съд - Сливен предстои на обжалване пред Апелативен съд -Бургас.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР