По искане на Окръжна прокуратура – Варна 33-годишният К.А., привлечен

...
По искане на Окръжна прокуратура – Варна 33-годишният К.А., привлечен
Коментари Харесай

33-годишен мъж, държал и разпространявал наркотици, остава в ареста

По искане на Окръжна прокуратура – Варна 33-годишният К.А., притеглен към наказателна отговорност за това, че държал за разпространяване високорискови наркотични субстанции, остава в ареста. Съдът почете настояването на наблюдаващия случая прокурор и дефинира най-тежката мярка за неотклонение – " задържане под стража “ по отношение на него.

Обвиняемият беше арестуван за период до 72 часа, откакто на 13 декември 2022 година, полицейски чиновници открили, че в къща, намираща се в м-ст " Евксиноград “, мъжът отглежда растения от рода на конопа. При осъществено претършуване в парцела е установено, че се касае за добре оборудвана оранжерия, като всяко едно от пространствата на триетажната къща има своята функционалност за развиването на незаконната активност. Иззети са 9,600 грама суха тревиста маса, над 1000 растения, везни, оповестиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура – Варна.

Работата по случая продължава под управлението и надзора на прокурор от Окръжна прокуратура – Варна. Определението на съда предстои на обжалване пред Апелативния съд в града.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР