> По искане на Окръжна прокуратура – Сливен, съдът задържа

...
> По искане на Окръжна прокуратура – Сливен, съдът задържа
Коментари Харесай

Съдът реши: Крадливата банкерка остава в ареста!

> По искане на Окръжна прокуратура – Сливен, съдът задържа под стража Биляна Манчева. Тя е упрекната за това, че през интервала 28.11.2018 година – 01.02.2019 година в Нова Загора, при изискванията на продължавано закононарушение, употребила без единодушието на титуляра платежни принадлежности –дебитни карти с титуляри двама мъже от  Нова Загора. В горепосочения интервал тя е направила общо 105 сполучливи интервенции " изтегляне “ от банкомати в града, като по този метод е получила общата сума от 45 200 лв.. Това е закононарушение по чл.249, ал.1, вр. чл.26, ал.1 от Наказателен кодекс.

Тя е упрекната и за това, че през интервала от  юни 2016 година до 05.02.2019 година в  Нова Загора, като длъжностно лице, на което е било предоставено против заплата непрекъснато да прави работа, обвързвана с бранене и ръководство на непознато имущество в юридическо лице, изпълнявала длъжността – банков чиновник, в изискванията на продължавано закононарушение присвоила пари, благосъстоятелност на банката – сумата от 400 000 лв., като длъжностното заграбване е в изключително огромни размери и казусът е изключително тежък. Това е  престъпление по чл.203, ал.1, вр. чл.201, вр. чл.26, ал.1 от Наказателен кодекс.

Според прокурора, налице е обосновано съмнение за това, че Биляна е направила закононарушенията, в които е упрекната. Представителят на държавното обвиняване е безапелационен, че обвинената може да се укрие или да извърши друго закононарушение.

Съдът одобри претекстовете на прокурора и задържа под стража обвинената.

Определението на Окръжен съд – Сливен може да бъде обжалвано пред Апелативен съд – Бургас.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР