По искане на началника на НСО ген. Красимир Станчев морето

...
По искане на началника на НСО ген. Красимир Станчев морето
Коментари Харесай

Каракачанов: Действията на шефа на НСО са позорни

По искане на началника на НСО ген. Красимир Станчев морето пред парка " Росенец " е трябвало да бъде строго охранявано и до него да не се позволяват непознати лодки.
Това изясни министър председателят Бойко Борисов. Той взе участие в брифинг, дружно с вътрешния министър Младен Маринов, министъра на защитата Красимир Каракачанов и транспортния министър Росен Желязков в Министерския съвет.
Вицепремиерът и министър на защитата Красимир Каракачанов изясни, че армията няма право да пази паркове и акватории .
Той попита началникът на НСО няма ли да изиска оставката на офицера, захвърлил българското знаме. Каракачанов дефинира това негово деяние като позорно.
" Въз основа на какви данни е стеснен достъпа до тази акватория? Не е ли опит да се въвлекат държавни органи в политически подтекст? ", попита пък министърът на превоза Росен Желязков.
Вътрешният министър Младен Маринов също се включи в брифинга и описа за наличието на секретното писмо. Той съобщи, че е разпоредил на професионалното управление на Министерство на вътрешните работи, да съблюдават закона. " Държа всяка работа да извършва в цялостен размер своите компетентности ", добави той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР