По искане на Лена Бориславова Софийският градски съд е наложил

...
По искане на Лена Бориславова Софийският градски съд е наложил
Коментари Харесай

СГС запорира 40 000 лв. от сметка на Слави Трифонов заради Песен за Лена

По искане на Лена Бориславова Софийският градски съд е наложил запор за 40 000 лева на сметки на компанията на Слави Трифонов " Седем-осми ". Това потвърдиха за " Сега " от съда. 

Обезпечителните ограничения са наложени по гражданското дело за вреди, които някогашната началничка на кабинета на премиера Кирил Петков заведе против компанията на водача на Има Такъв Народ.

 

Поводът за делото е " Песен за Лена ", която беше пусната в обществените мрежи и партийната тв " 7/8 " преди месец. В нея Бориславова е основен воин, а текстът прекрачва всевъзможни граници на политическа ирония с добър усет. В желае си Бориславова изяснява какъв брой наранена и смутена е била от песента, в която има обидни, грозни и вулгарни думи.

 

Когато заведе делото против " Седем-осми ", Бориславова се закани, че " след сценаристите следват още няколко против мними публични представители и жълти медийни бухалки ". Все още няма информация за други импортирани искове.

 

Бориславова отхвърли да взе участие на изборите през предишния октомври, само че в този момент е кандидат-депутат от ПП-ДБ - втора в софийската листа за 24 МИР, след съпредседателя на Демократична България Христо Иванов. 

 

Междувременно поради " Песен за Лена " против " Седем-осми " АД беше формирано и произвеждане за дискриминация. Жалбата пред Комисията за отбрана от дискриминация обаче не е подадена от Бориславова, която сега е кандидат за народен представител. Сигналът е пуснат от Геновева Тишева, която кара втори мандат като член на Комитета на Организация на обединените нации по премахването на дискриминирането по отношение на дамите.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР