“По искане на групата на ГЕРБ-СДС и столичният кмет се

...
“По искане на групата на ГЕРБ-СДС и столичният кмет се
Коментари Харесай

Столичният общински съвет заседава извънредно, канят Демерджиев и главсека на МВР заради катастрофата с двама убити

“По искане на групата на ГЕРБ-СДС и столичният кмет се привиква изключително съвещание на Общинския съвет/СОС/ в четвъртък. Канят се персонално министъра на вътрешните работи и основния секретар на Министерство на вътрешните работи, с цел да чуят какво следва да свърши Министерство на вътрешните работи, с цел да се отстрани риска, да се понижат трагичните произшествия по пътя ”, съобщи ръководителят на Столичния общински съвет Георги Георгиев.

Председателят на локалния парламент в столицата желае от служебния вътрешен министър, да се удвои живата мощ и екипите на Министерство на вътрешните работи по улиците на София.

“Ние считаме за невероятно жителите да се усещат в сигурност, когато 15 патрулни автомобила бдят за сигурността на пътя. Искаме да се слагат и повече камери ”, прикани още Георгиев. По думите му СОС не желае война сред институциите.

“МВР би трябвало да предотвратяват нарушаванията, да има надзор, с цел да може да не се тероризират жителите ”, прикани още ръководителят на Общинския съвет на София.

 

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР