По искане на Алжир, Гвиана, Швейцария и Словения, Съветът за

...
По искане на Алжир, Гвиана, Швейцария и Словения, Съветът за
Коментари Харесай

Китай отново призова за прекратяване на огъня в Газа, което да улесни доставките на хуманитарна помощ

По искане на Алжир, Гвиана, Швейцария и Словения, Съветът за сигурност на Организация на обединените нации организира на 27 февруари съвещание по филантропичната рецесия в Ивицата Газа.

На него китайският представител Дай Бин още веднъж прикани за неотложно преустановяване на огъня в Газа, с цел да се разреши навлизането на доставки на филантропична помощ. „ Китай поддържа напъните на Организация на обединените нации и организациите ѝ за облекчение на филантропичната рецесия. През миналите 4 месеца от началото на спора сред „ Хамас “ и Израел са починали близо 30 000 мирни жители и Газа е изправена пред невиждана филантропична злополука. Китай упорства Израел да извърши отговорностите си според Женевската спогодба, да работи за осъществяването на съответните резолюции на Съвета за сигурност и да отвори всички сухопътни, морски и въздушни пътища за достъп на филантропични доставки “, съобщи той.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед36724Полк. Николай Марков: Аз мисля, че България е избрана да се трансформира в гетоАлтернативен Поглед54860Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед7432Иван Таков: На Позитано-20 желаят да потопят положителните резултати от изборите в блатотоАлтернативен Поглед26342Д-р Радко Ханджиев с нова книга " Унгарски дневници ": Срещу Орбан има коалиция от либерали, социалисти и неонацистиКоментарен Поглед35610Зорница Илиева: Сглобката е надали не пред разпад!? Едни изключителни избори ще бъдат глътка въздух!Алтернативен Поглед376465Явор Дачков за тайните театрални сюжети на Пеевски и Сглобката против РадевАлтернативен Поглед234938Доц. Мангъров, Р.Петков: Пандемията " Х " е едно чучело, което се размахва от Световния стопански форумАлтернативен Поглед115830Явор Дачков: Интервюто на Тъкър Карлсон с Путин няма по какъв начин да не е контрактувано сред Русия и Съединени американски щати за разпределяне на напрежениетоКоментарен Поглед100523Д-р Румен Петков: Истината е шокираща! Съединени американски щати се опасяват от Тагарев, ето за какво....Алтернативен Поглед93945Проф. Николай Витанов: Аз не виждам заплаха от пряк конфликт сред НАТО и РусияАвторски:ПоследниНай-четениПроф. Иван Ангелов19350Кой е отговорен за войната в Украйна? С тази война Русия се бори за оцеляването си Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР