По ирония на съдбата - пари на ще отидат за

...
По ирония на съдбата - пари на ще отидат за
Коментари Харесай

Куриозно: Как пари на Левски отиват директно за кампанията на ЦСКА?

По подигравка на ориста - пари на ще отидат за дарителската акция на огромния зложелател . И всичко това в случай, че финансовата обстановка на " сините " надалеч не е по-добра, в сравнение с тази на " Българска войска ".
" Труд " осведоми, че легендата на ЦСКА и акционер в клуба Христо Стоичков още веднъж е настоял Левски да заплати дълга към неговата школа за компенсацията за Божидар Краев. А самият Стойчков е признал, че парите незабавно ще отидат в сметката за дарения.
На 16 септември Стоичков внесе тъжба до лицензионната комисия на БФС против " сините " от името на своята школа в Барселона. В нея той претендира за 40 000 евро за нападателя Божидар Краев, който потегли от нея, преди българският тим да го продаде на Мидтиланд, само че не внесе наложителния от ФИФА % на първия му клуб и Тогава бе сезирана лицензионната комисия.
" Моля при осъществяване на финансовия мониторинг да упражните пълномощията си и да наложите глоба на Професионален футболен клуб " Левски " АД заради съществуване на финансови отговорности към клуба на футболна академия " Христо Стоичков " в размер на 40 000 евро, представляващи неизплатени обезщетения за образование на футболиста Божидар Краев " - пишеше в жалбата, представена от изданието.

" Този футболист е играл в Академията в младежките обединения U12 и U14. През 2014-а преди да е навършил 23 години, той подписа първи професионален трудов контракт с " Левски ", който като клуб от своя страна трябваше да заплати отплата за образование на всички предишни клубове, в това число и на нас, в които дейно е играл Краев ".
Сега Стоичков продължава да недоволства, че не получава средствата, само че все пак " сините " получават лиценз от БФС, макар че има дълг към школата му към този момент толкоз време. Самият .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР