По ирония на съдбата Наталия Симеонова живее сама и без

...
По ирония на съдбата Наталия Симеонова живее сама и без
Коментари Харесай

Наталия Симеонова: Сама съм, нямам мъж до мен

По подигравка на ориста Наталия Симеонова живее сама и без мъж до себе си. Водещата на "Море от обич ", която в миналото събра толкоз доста двойки в паметното си предаване, не може да се похвали с щастлива развръзка в персоналния си живот.


"Сама съм, нямам мъж до мен ", разкри в изявление русокоската, която на млади години минаваше за един от секссимволите. За страдание тъгата й още няма лек, защото тя не съумява да откри точния човек за себе си и до през днешния ден. "Имах връзки и след Денис Ризов, не е като да не е имало човек до мен. Но не обичам да приказвам за персоналния си живот, нито за нещата които стават към мен ", изясни още сладкодумната Наталия.

В момента тя се занимава с най-разнообразни неща, като до озвучава книги. В последния си план дават глас за аудио разновидността на новата книга на Николай Йорданов - „ Не казвай на мама”. Наскоро тя написа и два текста за песни на някогашната си възлюбена - рокаджията Станислав Сланев - Стенли. Двамата дълги години бяха съкрушени, само че с днешна дата са затоплили връзки. Със Стенли, с изключение на гаджета бяха и креативен тандем при започване на 90-те. Симеонова бе създател на текстовете на всички шлагери на артиста от албумите „ Сълзите на скитника” и „ Пътят към храма”.

"В момента се веселя най-много на щерка си Виктория се и съм в прелестни връзки с Денис Ризов, с който сме разграничени от доста време, само че душите ни ще си останат близки за цялостен живот ", показа Наталия на рождения ден на рокаджията, който сега живее в Съединени американски щати и не счита се прибира у нас.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР