По ирония на съдбата Надежда Николаева напусна баща си и

...
По ирония на съдбата Надежда Николаева напусна баща си и
Коментари Харесай

България Замръзна! Нови Разкрития За Смъртта На Дъщерята На Бате Николай Обръщат Всичко!

По подигравка на ориста Надежда Николаева напусна татко си и околните си, часове преди рождения му ден. На 18 октомври артистът навърши 77 години.

- Бате Николай, приемете откровените съболезнования от целия екип на Агенция ПИК!

- Благодаря ви от сърце. Не знам къде се намирам. Открих най-любимото си създание. Обесено. В потрес съм (гласът му трепери - б.а.).

- Появи ли се към този момент някаква версия за повода, подтикнала щерка ви да полети към по-добрия свят?

- Не, повода към този момент остава тайнственост. Преди два месеца Надето се прибра от Франция. Тя беше професор в елитна академия в Тулуза, преподаваше театрално осветяване и компютърна анимация. Обичаше ме най-вече от всички. Чудно си изкарахме последните седмици, в този момент като се замисля, последните ми мигове с нея отлетяха толкоз бързо...

- Дори и с никой от приятелите си ли не е споделяла, че нещо я мъчи?

- С никой! Дори и с приятеля си. С него са дружно от дълги години, само че той си е тук, в София. Когато тя се връщаше, живеехе дружно. И той върви няколко пъти при нея във Франция. И момчето е в потрес. Сподели ми, че не е забелязал никакви индикации за това, което Надето си е наумила.

- През лятото се самоуби и Зорница, дъщерята на вашата другарка и колежка в " Сладкарница " Захарно петле " Мариана Аламанчева. Възможно ли е да има връзка сред двата случая, Зори и Надето бяха ли приятелки?

- Не позволявам да има връзка - нито Зори, нито Надежда бяха сектантки или наркоманки. Марианка в този момент по-болна и от мен. Необяснимо е за нас това, което се случи с дъщерите ни. Не, те не бяха близки, само че в този момент са дружно там някъде, горе, на небето.

- Кога и къде ще е погребението?

- Още не мога да отговоря на този въпрос. Трябваше да бъде на следващия ден (вторник - б.а.), само че смъртния акт още не е подготвен, както е резултатите от аутопсията. Чакаме ги и по-късно със синът ми Стефан, той през днешния ден се върна от Париж, ще организираме погребението. Дъщеря ми е оставила един лист с имената на 15 души, които да участват на погребението. Полицията се е заела с тях. Засега са съумели да издират единствено четирима, би трябвало да открие и останалите, с цел да дадат показания.

- Бате Николай, от години животът ви е низ от покруса след покруса. Как си обяснявате това?

- Така е. Не знам дали има жива гад, претърпяла толкоз, колкото аз претърпях в последните години. Куче ме хапа, щяха да ме убият за 5 лв.. През лятото джип ме прати за 15 дни в кома с комоцио, пукната капачка на коляното и травма на три пръста на дясната ръка. А в този момент и това с Надето... Ами остава просто някой да ме гръмне и това е!
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР