По ирония на съдбата Кокаиновият крал. Евелин Банве - Брендо

...
По ирония на съдбата Кокаиновият крал. Евелин Банве - Брендо
Коментари Харесай

Никой не знае къде е Брендо! Кокаиновият крал се крие във вила бункер

По подигравка на ориста Кокаиновият крал. Евелин Банве - Брендо се крие в България или Румъния - две страни, в които той има тежки присъди за излежаване.

Lupa.bg научи, че криминалистите получили тази информация от негови близки, които споделили че наркобосът се крие в баровска вила на негов богат другар. Имотът бил колкото висок, толкоз и бездънен - става дума за три етажа подземен. 

Информацията е, че Брендо е отседнал в Румъния, само че не е изключено даже да се намира на наша територия - наоколо на няколко километра от столицата София.

Евелин Банев разполагал с всевъзможни екстри и въобще не му се налагало да излиза на открито.

В момента той даже няма врагове и надали ще последва ориста на брат Галев който беше открит мъртъв у нас, макар Международната заповед за търсене.

Брендо има в България 6-годишна присъда от април 2018 година, поради която е разгласен за търсене, в това число и с червена бюлетина от Интерпол. Той е наказан и в Румъния и Италия, надлежно на 10 година и 20 година затвор. Присъдите му са все за закононарушения, свързани с опиати, по-специално с кокаин - от организирането на трафик до прането на пари от продажбите.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР