По инициатива на Ваня Димитрова, директор на ДГ Детски свят,

...
По инициатива на Ваня Димитрова, директор на ДГ Детски свят,
Коментари Харесай

В Деня на усмивката учиха малчугани от ДГ Детски свят да правят добро

 По самодейност на Ваня Димитрова, шеф на ДГ " Детски свят ", с доста въодушевление и танци, през днешния ден беше маркиран Международният ден на усмивката под мотото: " Направи положително. Помогни на някого да се усмихне ", оповестиха за Varna24.bg от детското заведение във " Владиславово ".  

Всички родители бяха посрещнати с тематично направени флаери. Деца от групи " Слънчева дъга " и " Звездичка ", благодарение на учителите Л. Божкова, Н. Иванова, С. Апостолова - психолог към градината, зарадваха и изненадаха родителите рано сутринта. Входът на фоайето бе блокиран от лъчезарни деца. На фона на музика, те извършиха утринна аеробика със заразяващи лица и въодушевление. Родители се причислиха към тях и коридорите на градината се трансфораха в танцова веселба и празник на усмивката.

Впечатлени от прочувствения и положителен климат, родителите предложиха това начало на деня да се трансформира в процедура.

Имен ден чества група " Усмивка ", чиито малчугани сутринта бяха посрещнати с балони, празнична декорация и музика. С доста неспокойствие всяко нарисува своята усмихната ръчичка за привет към всички другари.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР