По инициатива на директора на ТП ДГС Добринище“ инж. Янко

...
По инициатива на директора на ТП ДГС Добринище“ инж. Янко
Коментари Харесай

Превантивни мерки срещу нерегламентирания лов обсъждат в Добринище

По самодейност на шефа на Търговско предприятие „ ДГС Добринище “ инж. Янко Илчев се организира среща, в която взеха присъединяване шефът на Национален парк „ Пирин “ Росен Баненски, кметът на Добринище Петър Галчев, ръководителят на Ловна тайфа - Добринище и отговорниците на трите ловни групи в региона. На работната намира се разясниха наболели въпроси в ловното стопанство, както и нужните ограничения запревенция против нерегламентиран лов на територията на горското стопанство.

Ще бъдат провеждани взаимни инспекции с присъединяване на чиновници на стопанството и Националния парк, както и представители на ловните групи. Целта е недопускането на територията на стопанството противозаконен лов, както и произлизащите от подобен тип активност отрицателни последици за хората, гората и дивеча.

Коментира се подхранването и защитата на дивеча в предоставените ловно-стопански региони на ловното съдружие и държавния ловно-стопански регион, който се стопанисва от Търговско предприятие „ ДГС Добринище “. За в бъдеще тези срещи ще станат регулярни.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР