По инициатива на адв. Станислав Станев бяха наградени триото срещу

...
По инициатива на адв. Станислав Станев бяха наградени триото срещу
Коментари Харесай

По инициатива на адв. Станислав Станев: Наградиха Мутафчийски, Кантраджиев и Кунчев

По самодейност на адв. Станислав Станев бяха наградени триото против пандемията - проф. доктор. Венцислав Мутафчийски, проф. Тодор Кантраджиев и доцент доктор. Ангел Кунчев. Церемонията се състоя в зала " Тържествена " на Централния боен клуб в София.

Създадена беше група във Фейсбук „ Благодарност към ген. Мутафчийски, проф. Кантарджиев и доцент Кунчев”.

" Това е едно непретенциозно самопризнание за първите предводители в борбата с COVID-19 – членовете на Националния действен щаб. Тези хора с престижа си пробваха да поведат народа в борбата с вируса, за което претърпяха много персонални неприятности. Все отново, напъните им избавиха хиляди животи. Затова е този знак – жест на почитание ", съобщи юрист Станислав Станев.

" Ситуацията с коронавирус не е завършила. Хората би трябвало да бъдат още по-бдителни. Отговорността би трябвало да е самостоятелна за всеки. Трябва да се употребяват маски в превоза и лечебните заведения ", съобщи проф. доктор Венцислав Мутафчийски.

" Пандемията продължава и ограниченията би трябвало да се съблюдават, както и е добре процесите на имунизация да продължат. България има 170 000 дейни случая, което не е численост за подценяване ", съобщи проф. Кантарджиев.

" Четвъртата бустерната доза не е нужна за хора, които пътуват и не са в рисковата група. Ваксинацията не би трябвало да стопира, тъй като тя още не е достигнала междинните за Европа равнища ", уточни от своя страна доцент доктор Ангел Кунчев.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР