По инициатива и с помощта на инж. Росица Димитрова, кандидат

...
По инициатива и с помощта на инж. Росица Димитрова, кандидат
Коментари Харесай

В Благоевград: По инициатива и благодарение на инж. Р. Димитрова беше поставен паметен знак на полк. Дрангов на едноименната улица

По самодейност и благодарение на инж. Росица Димитрова, претендент за депутат от коалиция ГЕРБ- Съюз на демократичните сили, беше подложен незабравим знак на полк. Борис Дрангов на едноименнатаулица в Благоевград. Съвместно с клубовете - Централна градска част Б и Д, с ръководители Стоян Терзийски и Димитър Нечитайлов и хората от квартала беше завършена и реновирана и градинката към паметния знак. Полк. Дрангов е български боен и патриот, чието име е обвързвано с редица победи на Българската войска по време на Балканската и Междусъюзническата война, както и с участията му в боеве по време на Първата международна война.
От едната страна на знака е подложен негов портрет, а отдругата къса биография.
„ Важно е да почитаме историята, с цел да можем да продължим да построяваме бъдещето “, съобщи пред жителите на квартала Росица Димитрова. „ Реновирането на тази дребна част от вашия квартал е образец за това, че можем с общи старания и дейности да реализираме действителни резултати ", добави тя.
Граждани показаха и признателност към Росица Димитрова по тази причина, че като шеф на ВиК-Благоевград е съдействала за построяването на чешма в пространстово към знака.

П. Попов

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР