По информация от местни жители убиецът се казва Кольо В

...
По информация от местни жители убиецът се казва Кольо В
Коментари Харесай

Шофьорът на тира убит и оставен в локви кръв в кабината, 7 души са в ареста

По информация от локални поданици килърът се споделя Кольо

В кабината на варненския тир е станало жестокото ликвидиране, откакто камионът опустоши 6-годишно момченце, оставено да играе на улицата безпризорно. Роднините на детето чествали Богородица по остарял жанр и гуляели в близка къща. 

Веднага след нещастието те наизскачали и свирепо почнали да постановат 57-годишния мъж.

По информация от наш източник, седем души са задържани, а дребното име на причинителя на убийството е Кольо. 

Водачът е станал жертва на разпра, нанесли са му нечовечен побой. Получен е сигнал на тел. 112 за случая от спътника на водача, сподели старши комисар Емил Павлов, шеф на ОДМВР-Бургас.

Образувано е досъдебно произвеждане, тялото на лидера към момента е в кабината. Извършва се оглед на мястото на престъплението, редом текат разпитите на седмината задържани. Прокуратурата ще работи безкомпромисно, събирайки доказателства за причинителя. По кабината няма следи от взломяване, само има строшен челен ляв фар. Тепърва се открива с какво са нанесени ударите. Огромно количество кръв е опръскало кабината на тира, сподели окръжният прокурор на Бургас Георги Чинев, който също е на мястото.

Местни поданици настояват, че селата в сунгурларско са цялостни с огромни семейства пришълци от други обитаеми места, които работят в дърводобива, нанасят се незаконно на катуни в необитаеми къщи и даже получават краткотрайни адресни регистрации, с цел да могат да дадат своя глас на изборите. Именно такива са и тумбата от Везенково и Прилеп, която остави дете без контрол, а по-късно птне човешки живот по жесток метод.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР