По информация на Windows Central, Microsoft са одобрили старта на

...
По информация на Windows Central, Microsoft са одобрили старта на
Коментари Харесай

Microsoft са дали „зелена светлина“ на следващия проект на Ninja Theory

По информация на Windows Central, Microsoft са одобрили старта на работата по идната игра на Ninja Theory. Новината сигурно е добра за всички тези, които по-рано този месец не на смешка се тормозиха за ориста на студиото. Както знаете, предходната седмица Microsoft закри Arkane Austin и Tango Gameworks. И в случай че с Redfall ориста на първите като че ли да изглеждаше предизвестена, то при вторите не беше по този начин. За последно, основателите на The Evil Within показаха Hi-Fi Rush. Играта се оказа ужасно попадение за Microsoft и Tango Gameworks. Успехът на Hi-Fi Rush обезпечи на играта PlayStation версия, очакваше се да получи версия и за Nintendo Switch.

Що се отнася до Ninja Theory, през вчерашния ден студиото показа дълго чаканото продължение на Hellblade. Както и се очакваше, Senua’s Saga: Hellblade 2 се одобри доста добре от рецензията и гейм медиите.

„ Игра, като Senua’s Saga: Hellblade 2 може да е само резултат от години на пристрастеност и гений, омагьосвайки те с невероятната си визия, безукорен аудио дизайн и могъщата си, провокираща размисъл история. Това е неоспорим шедьовър, въпреки и да е напълно малко да ѝ доближава да е съвършена, поради един несъвършен PC порт и някои дребни забележки “. Това написа Закари Боди от Windows Central в ревюто си за Xbox версията на Senua’s Saga: Hellblade 2.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР