По информация на изданието Neowin разработчиците от Microsoft тестват нова

...
По информация на изданието Neowin разработчиците от Microsoft тестват нова
Коментари Харесай

В браузъра Microsoft Edge ще бъде добавен геймърския режим Edge for Gamers

По информация на изданието Neowin разработчиците от Microsoft тестват нова функционалност на личния си браузър Edge, която е ориентирана към геймърите. Функцията Edge for Gamers се е появила в най-новата компилация на операционната система качена в канала Canary. Новата алтернатива може да бъде открита в настройките за външен тип на браузъра.

Потребителят Leopeva64, който е разкрил нововъведението, споделя какво се случва, когато режимът е включен. Първо, автоматизирано се задейства тъмният режим и се зареждат приложенията Discord и Twitch за Windows – техните икони се демонстрират в страничната лента. Приложенията ви дават опция за стрийминг и чат с другари, без да инсталирате спомагателен програмен продукт. Потребителите също по този начин се пренасочват към раздела „ Теми “, тъй че да имат опция да трансформират външния тип на браузъра, с цел да подхожда на тематиката на играта.

Друго значимо допълнение е появяването на превключвателя „ Подобряване на геймплея благодарение на режим на ефективност„. Според тази информация, откакто този режим бъде задействан, браузърът понижава натоварването на процесора, с цел да обезпечи допустимо най-плавния геймплей на дейната сесия.

Засега функционалността Edge for Gamers е налична единствено в Canary канала за тестери и програмисти, като и за по-любопитните консуматори. Това значи, че няма гаранция за появяването на новите благоприятни условия и режими в постоянните версии на браузъра.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР