По идея на областния управител на Област Бургас проф. Мария

...
По идея на областния управител на Област Бургас проф. Мария
Коментари Харесай

Казанлъшки рози ще посрещат пътниците на летище Бургас

По концепция на регионалния шеф на Област Бургас проф. Мария Нейкова, повече от 150 казанлъшки рози бяха засадени   в зелените площи край пистите, с цел да посрещат пасажерите на летище Бургас.
 рози община Казанлък

В засаждането участваха кметът на града – хазаин Димитър Николов и на Община Казанлък Галина Стоянова, дружно с представители на управлението на летището. Те поставиха първите стръкове на известното казанлъшко цвете .
 рози община Казанлък

Пътниците на летище Бургас към този момент ще имат опция да се срещнат с Казанлък от рекламен видеоклип за Долината на розите и на тракийските царе.
 рози община Казанлък

Кметът на Бургас Димитър Николов предложения Община Казанлък да се причисли в новоучредения през лятото Алианс „ Българско Черноморие “. Пандемията предизвика участниците в туристическите услуги у нас сами да предизвикват представянето на страната ни пред света, с цел да разпространяват и популяризират българското Черноморие, да го създадат още по-разпознаваемо на туристическия пазар и да доближат до нови туристически пазари.
 рози община Казанлък

Сред участниците в Алианса, с изключение на представители на туристическия отрасъл и общините, хотелиери и ресторантьори, вземат участие и самолетни компании, туроператори и други заинтригувани страни.

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР