По идея на младежите от Лео клуб Олимпиец“ и дамски

...
По идея на младежите от Лео клуб Олимпиец“ и дамски
Коментари Харесай

Пейка с цитати от „Малкият принц“ монтираха в Градската градина в Плевен

По концепция на младежите от Лео клуб „ Олимпиец “ и дамски Лайънс клуб „ Огледало “ скамейка във формата на отворена книга беше инсталирана през днешния ден в Градската градина до Туристическия информативен център. Инициативата е под мотото „ Седни и прочети - нова книга добави ”. Пейката е подарък за жителите на Плевен по случай празника на града - 15-и май.

 Започва съществена реорганизация на ул. „ Северна ” в Плевен Започва съществена реорганизация на ул. „ Северна ” в Плевен
Със Заповед на Кмета на Община Плевен № РД-12-166/14.05.2021 година от 18 май 2021 година се вкарва режим на краткотрайна организация на движениет...
На нея са изписани определени цитати от книгата „ Малкият принц ” на Антоан дьо Сент-Екзюпери - за дребните неща, които ни вършат положителни, справочник за положителното в живота. „ С слагането на пейката с цитати в Градската градина посредством препрочитането на части от текста желаеме да събудим Малкия принц във всеки човек “, споделят уредниците.

Проектът на младежите получи поддръжка и утвърждение и от кмета на Община Плевен Георг Спартански. „ Ако всички ние, вземайки образец от вас, гледаме към по-добро бъдеще и обединим старания за неговото постигане, то безусловно ще се случи. Благодаря, че полагате толкоз старания Плевен да стане по-красив за всички “, поздрави младежите кметът.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР