По химическа структура частично е сходен с промедола. Продава се

...
По химическа структура частично е сходен с промедола. Продава се
Коментари Харесай

За Това Се Мълчи! Бял Китаец Избива Българските Деца! Вече Има Много Почернени Семейства! Тревога, Ако Видите

По химическа конструкция отчасти е подобен с промедола. Продава се по лекарско наставление за хора, страдащи от хронични болки, а също и при рак. Той нормално се ползва под формата на лепенки върху кожата, с цел да проникне в организма последователно. Самият фентанил има ширак набор в медицината. Може да се приема орално, венозно или мускулно. Фентанилът е мощен и доста бързодействащ аналгетик. Той е към 100 пъти по-силен от морфина, само че резултатът му трае не повече от 1/2 -1 час. Макар че химически има друга от морфина или хероина конструкция, неговото деяние е съвсем идентично с опиатите, само че до 700 пъти по-силно, оповестява " Флагман ".

Това е повода Fentanyl да стане съществена съставна част на новата дрога „ бял китаец ”. Името на опиата идва от това, че съставлява бял бистър прахуляк, който в това време прилича действието на хероина, който е с цвят жълто-оранжев.

С какво се примесва главната субстанция в този опиат не е ясно. Възможно е това да е хероин, на който се цели да се усили в пъти силата на деяние. От къде идва дрогата също не е ясно, само че осведомени допускат, че е изцяло допустимо това да не е импорт, пред тип множеството нарколаборатории, които разкриха органите на реда през последните години. Страшното при тази дрога е, че доста мъчно може да се дозира и на процедура една десета част от грам може да убие човек. Смъртта настава заради прекъсване на дишането, неналичието на О2 до мозъка и нарушената сърдечно активност.

Краят идва съвсем незабавно при предозиране или в композиция с алкохол. Сравнен с естествените опиати зависимостта от „ белия китаец ” е надалеч по-висока. Въздействието е частично толкоз мощно, че положението на замайване, което при опиатите се изживява полусъзнателно, тук безусловно се проспива. Употребява се посредством венозни инжекции, само че може да се пуши или смърка.

Употребявания в медицината фентинил е създаден за първи път в Белгия през 50-те години. Представлява бял бистър прахуляк, на практика неразтворим във вода и леко разтворим в алкохол.

Според наркозависими дрогата, която се е появила по улиците в Бургас може и да не типичният вид на тази, която се популяризира в Русия. Опасенията са, че локални наркоготвачи забъркват фентанила с амфетамин и метаамфетамин, с цел да изолират до избрана степен приспивното му деяние и неналичието на приток на О2 до мозъка. Това е чиста проба игра със гибелта, тъй като количеството фентанил в една доза се допуска да бъде в милиграмове, а това е доста мъчно да се дозира.

„ Сега пробват по какъв начин ще се схване на улицата този отпадък, който оферират. Сигурно ще го пробват първо в Комлука на някоя продажница или травестит, с цел да не се вдигне доста звук, в случай че не им издържи сърцето и след това ще го пуснат всеобщо по нощните заведения. Това е процедура при дилърите. Ще стане ужасно, в случай че стартират да го поставят в марихуаната или чайовете за пушене, с цел да станат по-силни, тъй като в Бургас тези опиати всеобщо се използват от възпитаници. ” – показа наркозависим.

„ Никой наркоман не желае да почине, още повече това желаят дилърите, само че с тази дрога никой не знае коя доза ще се окаже съдбовна. Аз избирам да си съблюдавам програмата с метадон. Знам си дозата и не ми се рискува с някакви нови лайна. Още повече, че държавната дрога ми е безвъзмездна. ” – добавя той.

Предупреждаваме родителите да следят деликатно децата си без значение от това, че не са склонни да използват опиати, тъй като младежите елементарно се изкушават да опитат най-малко един път. Някои от физическите признаци при приложимост на „ бял китаец ” са стесняване на зеницата, гадене, главоболие, прекалено изпотяване, затруднено дишане, несъответстващо държание и загуба на схващане, отичане към някои елементи на тялото. Начинът, по който да се разграничат тези признаци от постоянни здравни проблеми е да се обърне внимание на това по какъв начин и по кое време те пораждат.

Повечето признаци за здравословен проблем са постепенни, появяващи се с течение на времето и са познати от предходни положения. Признаците при приложимост на опиати, които изброихме се появяват внезапно. Това е повода постоянно родители да се тормозят за избран здравословен проблем при съществуване на някои физически белези, а децата да отхвърлят да отидат на доктор, който да ги прегледа. Замислете се, в случай че това ви се случи!

Употребата на „ бял китаец ” води и до ясно изразени психологични разстройства. Употребилите от опиата изпитват остра тревога, проблеми със съня, комплицираност, халюцинации, рискови депресии, податливост към анорексия. Тяхната персона може да се промени фрапантно, променяйки персоналните си взаимоотношения с другари, близки и родственици.

Често събитие е да се заобикалят членовете от фамилията и най-много родителите. Лесната взаимозависимост към фентанила, която развива организма е пагубна за човек. Дори в един миг употребяващият опиата да осъзнае, че всяка последваща доза може да е съдбовна за живота му той мъчно се отхвърля от дрогата. Така след хероиновият взрив през 90-те години, когато починаха ужасно доста девойки и момчета в Бургас „ белия китаец ” може да се трансформира в нова смъртоносна вълна за града.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР