По груби сметки приходите от билети са около 700 000

...
По груби сметки приходите от билети са около 700 000
Коментари Харесай

Кобрата обра парите на балъците

По груби сметки приходите от билети са към 700 000 лв.

Залязващият Кубрат Пулев обра парите на тези, които още имат вяра, че той е кадърен за международната боксова сцена. Обещаното зрелищно шоу в „ Арена София “ се оказа цялостна досада. Около 6 хиляди души заплатиха, с цел да гледат мача на Пулев с украинеца Игор Шевадзуцкий, приключил с предстояща победа на нашия боксьор. По груби сметки приходите от билети са към 700 000 лв., пресмята в. „ Уикенд “.

Най-големите баровци се бръкнаха с 500 лв. за място във ВИП ложата, само че в последна сметка не видяха нищо забавно в мача, който сякаш трябваше да бъде гвоздея на вечерта. Останалите цени на билетите варираха от 30 до 150 лв..

„ Скучен мач, тромави и залитащи придвижвания, обятия и танци, чак в последния рунд си размениха няколко крошета “, разяснява експерт пред вестника.

По-критични ентусиасти даже стигат по-далеч и настояват, че дилетантите на шампионата „ Странджата “, който се организира неотдавна у нас, са предложили по-вълнуващ бокс от Пулев и украинския Хълк. Той беше показан като твърд и мощен боксьор, само че се оказа елементарен 130 килограмов „ бидон “. Единственото впечатляващо нещо  на кръга бяха цицорестите мадами, които разхождаха табели сред рундовете.

Интервюта на Кобрата след мача бе прекратено от Махмуд Чар, който се качи на кръга с превързан бицепс. Той призна, че не е впечатлен от видяното и дефинира конфликта като слаба ракия. „ Кубрат, с нищо не сподели, че си заплашителен. Обещавам ти, че през септември или октомври ще се бием за международната купа и ще те победя “, закани се Чар.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР