По-голямото дете и родителите са с наранявания, но без опасност

...
По-голямото дете и родителите са с наранявания, но без опасност
Коментари Харесай

Съпругата На Лютви Местан Ширин Иска Да Отиде На Погребението На Починалото Бебе

По-голямото дете и родителите са с пострадвания, само че без заплаха за живота.

" Съпругата ми е разговаряла и с бащата, и с бабата и дядото на умрялото дете. Изразила е съболезнования и предпочитание да отиде на погребението. Разбираме болката на тези хора, експертиза, виновност - не ги интересува. И аз да съм на тяхно място, ще е единствено болежка ", сподели още Местан.

Ширин Местан е била ръководител на Държавната организация за протекция на детето от основаването ѝ на 29 ноември 2001 до 2009 година Секретар е на Балканския мултимедиен център към Държавната музикална академия

Видимостта наляво на пътя, по който е пътувало към Местан фамилията, в действителност е лимитирана, тъй като има завой. Това сочи опит на Би Ти Ви, показан тази заран.

" Покрусен съм, откровени съболезнования, имам единствено една молба обаче - да не раздаваме авансово присъди. На фотосите се вижда моята кола, станала фронтално на пътя. Но в случай че съм пресякъл преимущество, тази кола трябваше да е ударена отляво, тъй като загъвам отляво. Всички видяхте, че тази кола е непокътната отляво. Ударена е фронтално, от удара се измества и застава дори в посока Гърция и хората, които пристигнаха, са мислиха, че е пътувала не към Кърджали, а към Гърция другата кола ", изясни самият Лютви Местан.

" Категорино ударът е в дясното на мен платно, ляво на неговото. Нищо, безусловно нищо не можех да направая. Спрях, погледнах наляво - нямаше кола, надясно нямаше кола. Минах в лявото патно и колата застана на пътя на Кърджали, по тази причина ударът е насрещен ", продължи описа си той.

Според самостоятелни пътни специалисти кръстовището е рисково, съгласно АПИ е съветвано с полицията и не е. Две тежки катастофи са ставали на същия сектор от стартирането му.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР