По-голямата сестра на примата Лили Иванова не е успяла да

...
По-голямата сестра на примата Лили Иванова не е успяла да
Коментари Харесай

Трагедия! Сестрата на Лили Иванова остана инвалид

По-голямата сестра на примата Лили Иванова не е съумяла да проходи след тежката злополука, която претърпя преди 5 години. Нейни съседи разкриват, че не са я виждали от месеци, тъй като била на легло и под ключ в дома си в столичния квартал „ Банишора “, където населява скромна гарсониера от дълги години, написа вестник Ретро.

Именно пред входа на кооперацията си Магда бе блъсната от бус през 2016 година Каката на естрадната звезда оцеля като по знамение в злокобното меле, след което даже бе тръгнал слух, че е умряла. Оказа се обаче, че просто е била в тежко положение, а поради нанесените ѝ контузии бе решила да води правосъдно дело. Единият ѝ крайник беше потрошен на няколко места в резултат на случая и поради това се наложи и интервенция. Месеци след злополуката старата жена чакаше обезщетение за породени неимуществени вреди от водача, само че парите по този начин и не идваха. Затова тя заведе дело против застрахователната компания, в която бил застрахован бусът.

Процесът завърши в нейна изгода и Магда съумя да вземе сумата от 5500 лв., само че длъжниците не ѝ заплатиха лихвата, поради което заведе и второ дело. Парите, които получила, напълно не били задоволителни за лекуването ѝ, което продължава към този момент пет години. Без патерица каката на Лили Иванова просто не можела да помръдне и кракът ѝ продължавал да бъде като „ непознато тяло “ за нея. Пенсионерката излизала да подиша чист въздух единствено на терасата си. За разходки на открито не си помисляла, тъй като трябвало да я смъкват с инвалидна количка. За нея се грижели най-много двете ѝ дъщери Мария и Радмила, които обаче не живеят дружно с нея. Често се налагало Магда да разчита на помощ от комшиите, измежду които е и артистът Христо Гърбов.

Откакто върлува коронавирусът, срещите ѝ със сестра ѝ Лили напълно се разредили. И двете се славят с люти характери и от деца не се спогаждали доста. През годините имало моменти, в които даже не си говорели. Напоследък посред им царяло съгласие, само че естрадната прима, която и без да има пандемична конюнктура, живее като отшелничка, в този момент напълно отказвала да върви при сестра си. Притеснявала се да не я разболее, въпреки че и тя самата общувала със напълно малко хора и щадяла здравето си.

В края на това лято се заприказва, че Вечната Амбър също е почнала да губи окончателно силите си. По време на концерта ѝ в Античния спектакъл в Пловдив Лили не бе в добра форма и едвам съумя да изкара програмата си до края, като за пръв път отхвърли бис, тъй като била пред пристъп от безсилие. Вероятно примата ще понижи темпото фрапантно и ще стартира да мисли за бенефис след трите концерта, които е възнамерявала в НДК тази зима.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР