По-голямата част от ски зона Пампорово от утре ще е

...
По-голямата част от ски зона Пампорово от утре ще е
Коментари Харесай

Пампорово стартира утре ски сезона с онлайн карти за лифт

По-голямата част от ски зона Пампорово от на следващия ден ще е налична за феновете на зимните спортове, като ще работят 6 писти. Заради пандемията курорта предлага картите за лифтовете да могат да се купуват онлайн.
Резервации и покупка на въжен превоз карти към този момент могат да се вършат посредством нова онлайн платформа на курорта. Закупените онлайн въжен превоз карти ще могат да бъдат вземани от основни места в курорта, от така наречен “pick-up” устройства, където посредством сканиране на неповторим QR код, без всевъзможен физически контакт, клиентите ще получат своята въжен превоз карта.

Ще се оферират също пластики за многократна приложимост, които ще могат елементарно да бъдат презареждани онлайн.

" Очакваме най-вече туристи през уикендите. От през днешния ден ще работят най-малко 6 писти, а през идващите няколко седмици, броят им ще се усилва ", уточни Мариян Беляков, изп. шеф на Пампорово АД.

Той посочи, че в курорта се съблюдават всички противоепидемични ограничения и наставления на здравното министерство и на министерство на туризма.

" Навсякъде сме основали стройна организация. Хората би трябвало да бъдат с маски, с очила, с ръкавици. В курорта няма кабинкови уреди, тъй че рискът от заразяване е редуциран до най-малко ", сподели още Мариян Беляков.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР