По-голямата част от крипто пазара се срина през последната седмица,

...
По-голямата част от крипто пазара се срина през последната седмица,
Коментари Харесай

Анализ на цената на Polkadot: DOT първи се възстановява, TCRV е в бичи възход

По-голямата част от крипто пазара се срина през последната седмица, защото Комисията по скъпите бумаги и фондовите тържищата на Съединени американски щати (SEC) разгласи, че ще заведе правосъдни каузи против Binance и Coinbase. 

Стойността на доста планове понижа с над 10%, а други спаднаха с над 15% единствено за няколко дни. Докато доста от тях не престават да спадат, Polkadot стана първият план, който се възвърне, поддържайки постоянна цена през последните 24 часа.  

Междувременно Tradecurve е в бичи поход, като цената на плана се е нараснала с 50% по време на предварителната му продажба. Проектът бързо набра инерция и в този момент се чака TCRV още веднъж да се увеличи, защото третият стадий се трансформира в най-бързо продаващият се до момента.



Може ли Polkadot да доближи $5.50 през юни?

В деня след известието на Комисията по скъпите бумаги и фондовите тържища (SEC) цената на Polkadot фрапантно се намали. В рамките на три дни цената на токена понижа с над 5%, само че в този момент планът стартира да се възвръща. През последните 24 часа цената на Polkadot остана постоянна с към 3% нарастване до $4.5, което е мощно отражение на идните събития.  

Преди решението на SEC анализаторите смятаха, че Polkadot може да бъде един от най-добре представящите се активи на пазара през юни, като се има поради неотдавнашният напредък на екосистемата на Polkadot. Проекти като Acala, Astar и Manta Network помогнаха на Polkadot да се развие доста, а въздействието му в цялото NFT пространство също се усилва.  

Въпреки че цената на токена беше арестувана доста от общите пазарни трендове през 2023 година, вложителите считат, че Polkadot може да бъде един от най-добре представящите се активи през втората половина на 2023 година Ако растежът на цената на токена на платформата продължи, е единствено въпрос на време Polkadot да притегли вниманието на всеобщия консуматор, което ще усили фрапантно цената на токените DOT.  

Като се има поради това и че цената му към този момент се повишава, специалистите предвиждат, че Polkadot може да доближи $5.50 през юни и евентуално да се усили до $6 през юли.  

Бичият поход на Tradecurve продължава с нов ATH

Предварителната продажба на Tradecurve продължи да процъфтява макар неотдавнашните отрицателни заглавия във връзка с SEC. Всъщност някои анализатори считат, че новите правосъдни каузи на SEC може да са добра вест за плана.  

Tradecurve сплотява най-хубавото от децентрализираните и централизираните тържища в една хибридна платформа. Нейната борса ще разреши на вложителите да търгуват с активи разнообразни от крипто, както и DeFi активи от един акаунт, който може да бъде основан единствено с имейл. Като децентрализирана борса няма да е належащо да се минава през процеси за опознаване на клиента (KYC), а вложителите ще могат да употребяват външни портфейли за предпазване на активите си.  

Експертите са извънредно разчувствани от капацитета на Tradecurve и към този момент съпоставят растежа на предварителната продажба с ICO-то на Binance през 2017 година Прогнозите са, че родния токен на плана, TCRV, ще нарасне 50 пъти по време на предварителната продажба на Tradecurve и преди малко доближи нов исторически връх от $0.015. От този значим миг насам са продадени още 43 милиона токена TCRV, а третият стадий е разпродаден на над 55% .  

Освен че отстранява обичайните бариери за нахлуване на пазара като децентрализирана платформа, Tradecurve ще помогне на вложителите да надградят знанията си за търговия с академия за търговия в метавселената.

Тази академия има за цел да обхване основите на търговията, както и разнообразни тактики, с цел да насърчи повече вложители да се причислят към платформата.  

Като част от дълготрайната си пътна карта Tradecurve има за цел да притегли над 100,000 вложители 3 месеца след стартирането си и да се трансформира в топ 3 борса единствено за няколко години. Като се има поради актуалната обстановка на борсовия пазар, Tradecurve е в добра позиция бързо да завоюва пазарен дял и да реализира задачите си.  

Научете повече за TCRV и предварителната продажба на плана тук:

Кликнете тук за уеб страницата
Кликнете тук, с цел да закупите токени за предварителна продажба на TCRV
Следвайте ни в Twitter
Присъединете се към нашата общественост в Telegram


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР