По-голям OLED екран, магнитно зареждане и 11 спортни режимаXiaomi Mi

...
По-голям OLED екран, магнитно зареждане и 11 спортни режимаXiaomi Mi
Коментари Харесай

Xiaomi Mi Band 5 – нова смарт гривна с редица подобрения

По-голям OLED екран, магнитно зареждане и 11 спортни режима

Xiaomi Mi Band 5 е доста усъвършенстван модел смарт гривна на налична цена

Смарт гривните на Xiaomi са пример за качество и функционалност в сегмента на носимата електроника. Сега компанията пуска актуализирания модел Mi Band 5, който идва с редица усъвършенствания във опциите.

Седем акцента слага онлайн магазинът Geekbuying в анонса на Xiaomi Mi Band 5 – новата смарт гривна е налична за предварителни поръчки на цена от  $39,99 с ваучър за отстъпка 8THMiBand5 и безвъзмездна доставка. Ето и най-важните усъвършенствания на модела:

Xiaomi Mi Band 5 в черен цвят е налична за предварителни поръчки на атрактивна цена

Екранът на носимата смарт джаджа е станал по-голям с 20% – от 0,95 инча на 1,2 инча – и се отличава с динамични цветове. Това е сензорен екран по технология OLED с резолюция 128х80 пиксела и тъч бутони.

На второ място се подчертава върху магнитното зареждане на Xiaomi Mi Band 5. Интерфейсът за зареждане е изместен под датчика за пулс, а дизайнът с двуточков контакт и зареждането с едно допиране икономисват потребността от постоянно демонтиране на циферблата.

Подобреният професионален датчик на Mi Band 5 следи по-прецизно здравните индикатори

Моделът идва със доста модернизиран професионален датчик. Подобрената версия на чипа мери по-прецизно здравните индикатори, включително сърдечния темп, и дава скъпа информация за изгорени калории, изминато разстояние и други

Xiaomi Mi Band 5 предлага още поддръжка на NFC Unionpay Quickpass за лесни безконтакнни заплащания, 11 спортни режима, ръководство на отдалечена камера и нов женски режим за здравен мониторинг.

Една от новите функционалности на Xiaomi Mi Band 5 е комфортното магнитно зареждане

В допълнение, гривната е водоустойчива по стандарта 5ATM и употребява безжичен интерфейс Bluetooth 5.0. Гривната е съвместима със смарт телефони под ръководство Android 4.4, iOS 9.0 и по-нови версии на двете най-популярни мобилни платформи.

Сред останалите потребни функционалности на Xiaomi Mi Band 5 са опцията за отключване на смарт телефона без ключова дума, известията за телефонни позвънявания и известия, проявлението тутакси и времето, тревога посредством трептения и други

Xiaomi Mi Band 5 е налична в няколко цветови разновидността за разнообразни усети

Смарт гривната се зарежда от литиево-полимерна батерия с потенциал 120 mAh, която поддържа гривната в стендбай режим до 20 дни. Налична е в няколко цветови разновидността, като оповестената с отстъпка цена е за модела с черен цвят. Комплектът включва гривната, зарядно и документи.

Купи : Xiaomi Mi Band 5 – за $39,99 с ваучър за отстъпка 8THMiBand5 и безвъзмездна доставка
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР