По-големият брат на Марая Кери, Морган Кери, заведе дело срещу

...
По-големият брат на Марая Кери, Морган Кери, заведе дело срещу
Коментари Харесай

Марая Кери е дадена на съд за клевета от сестра си и брат си

По-големият брат на Марая Кери, Морган Кери, заведе дело против сестра си за клюка и прочувствена болежка, породени от нейните записки „ The Meaning Of Mariah Carey “.
61-годишният през днешния ден Морган написа, че книгата погрешно разказва, че той е бил принудител. Резултатът от всичко това, показва той, е изключителната болежка, която изпитва в този момент, и му. Той към момента не е споделил какво обезщетение чака, за разлика от Алисън Кери, която към този момент съди сестра си за записките й и е поискала 1,25 милиона $.
 Бодигард на Марая Кери я упрекна в полов тормоз Бодигард на Марая Кери я упрекна в полов тормоз
Отново случай на обвинявания в полово посягане в Холивуд. Певицата Марая Кери е следващата звезда, упрекната в полов тормоз. Об...
В своята автобиография, оповестена през септември предходната година, която бързо се трансформира в шлагер, Мария твърди, че 12-годишната й сестра й е дала валиум, с цел да й навреди, и я е поливала с парещ чай. Певицата обаче не упрекна по-големия си брат в принуждение над нея, а над татко им, като, когато са се сбили толкоз гневно, че 12 служители на реда едвам са разделили Морган и татко му. В записките си тя загатва и по какъв начин брат й се е опитвал да я изнудва за пари незабавно откакто е станала известна.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР