По главен път Е-79 между Благоевград и Симитли се е

...
По главен път Е-79 между Благоевград и Симитли се е
Коментари Харесай

Интензивен трафик и задръствания в края на 3-дневния уикенд

По основен път Е-79 сред Благоевград и Симитли се е образувала 15-метрова колона от коли, написа Нова.

В региона сред Симитли и Кресна, при Кресненското ханче, късно нощес аварира камион, което наложи трафикът да минава единствено в едната пътна лента. По-рано през днешния ден от Агенция " Пътна инфраструктура " (АПИ) осведомиха, че транспортното средство е отстранено и естественото прекосяване в региона е възобновено.

Наблюдава се засилен трафик и по път Е-79 в региона на Кресненското дефиле, оповестиха от пресслужбата на Министерство на вътрешните работи.

Интензивен е трафикът и в вътрешността на страната към столицата поради осъществяването на ремонтни действия по автомагистралите " Хемус " и " Тракия ".

Големи тапи се образуваха на автомагистрала " Хемус " в региона на " Витиня ", където не престават ремонтите на виадукти, осведоми БНР.

В региона на 38 км на Автомагистрала " Хемус " заради ремонтни действия придвижването е отбито в платното в посока Варна, а всички ремонтни сектори са подсигурени от чиновници на " Пътна полиция ", допълват от Министерство на вътрешните работи.

На автомагистрала " Тракия " в региона на Вакарел е зародило леко пътнотранспортно произшествие.
Движението се реализира под контрола на полицейски екипи.

Пътна полиция приканва водачите да карат с нараснало внимание и със съобразена с ситуацията скорост.

Припомняме, във всички сектори по автомагистралите, където се правят поправки и където прекосяването се прави единствено в едното пътно платно, с приоритет е придвижването в посока София.

От 10 до 20 часа са пуснати и две ленти за колите, пътуващи в посока София през Владая. Алтернативният маршрут е през автомагистрала " Люлин ".

По всички трасета, по които има натоварено придвижване, както и на граничните пунктове с Гърция, Сърбия и Румъния, има засилено полицейско наличие. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР