По една ела получиха в навечерието на Коледа всички детски

...
По една ела получиха в навечерието на Коледа всички детски
Коментари Харесай

Всички детски градини в Северен с подарък за Коледа

По една ела получиха в навечерието на Коледа всички детски градини в регион „ Северен “ като подарък от „ Градини и паркове “ за светлия християнски празник.

„ Иска ни се да зарадваме децата, като се включат и в засаждането, и в украсяването на коледното дръвче в двора на тяхната градина “, разяснява шефът на общинското дружество Веселин Козарев.

С нови дръвчета следва да се усили растителността в ДГ „ Валентина “ и „ Вяра “ в регион „ Южен “ и в ДГ „ Светла “ и „ Рая “ в регион „ Западен “. Освен ели, за там се плануват също борчета, липи, ясени и шубраци, с които да се оформи жив плет. Всичко, което се засажда, е създадено от екипа на предприятието в разсадника.

„ Експерти от „ Градини и паркове “ ревизират опциите за обогатяване на зеленината и в останалите пловдивски детски градини “, сподели Козарев.

Той напомни, че напълно неотдавна сполучливо завърши първият стадий от акцията на Община Пловдив „ Посади дърво – вдишай надълбоко “, в границите на която за два дни бяха засадени нови дръвчета дворовете на МБАЛ „ Свети Пантелеймон “, Комплексния онкологичен център, Кожния диспансер и Центъра за психологично здраве.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР