По един благороден начин абитуриентите от Английската гимназия в Бургас

...
По един благороден начин абитуриентите от Английската гимназия в Бургас
Коментари Харесай

Абитуриенти от Бургас с благотворителен спектакъл за хора със синдром на Даун

По един доблестен метод зрелостниците от Английската гимназия в Бургас взеха решение да се сбогуват с ученическия живот. Дванайсетокласниците провеждат благотворителен театър в поддръжка на хората със синдром на Даун, под надпис " Заедно против неравенството ".

Репетицията за концерта е в разгара си, а зад цялата организация стоят две прелестни девойки – Розали Павлова, чиято е концепцията за идеята, а Румяна Хлебарова съумява да сплоти целия випуск да се включи в нея.

Куклата има черти, характерни за хората със Синдрома на Даун

„ В основата на плана стои човек, който е приключил нашата британска гимназия и искахме да създадем една последователност сред поколенията. Всички заставаме твърдо против неравенствата и сме подготвени да помогнем на тези слънчеви деца “, сподели Розали.

„ Моите родители са персоналния ми образец в живота. Те са ме научили, че човек би трябвало да бъде деен, когато желае нещо същински и са най-голямата мотивация за мен. “Даун таун “ е едно извънредно слънчево място, каквито са и децата там. Когато отидеш при тях, се чувстваш по напълно различен метод “, сподели още момичето.

„ Беше извънредно мъчно да обединим 160 души в една обща идея, само че когато имаме обща идея, обща концепция, само че когато можем да създадем нещо положително, сигурно всеки ще го поддържа “, показа Румяна.

Концертът е довечера, в него ще има скечове, танци и музика.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР