По две коли с телохранители бдят денонощно пред къщата на

...
По две коли с телохранители бдят денонощно пред къщата на
Коментари Харесай

Много Опасни Типове Вдигнаха Мерника На Слави Трифонов!

По две коли с бодигардове бдят непрекъснато пред къщата на Дългия. Той побързал да подписа договор с известна охранителна компания, откакто научил, че бандата на Вальо Пуйката готви грабеж в дома му.

Авери на Слави го уведомили за идната акция на нарушителите. От свои източници в полицията шоуменът получил същата информация и решил неотложно да вземе ограничения.

Преди месец беше осуетен грабеж в комплекса „ Делта хил “, който се намира в непосредствена непосредственост до имението на Дългия. Заловените апаши признали, че са търси метод да стигнат до имението на Трифонов, само че се отказали, защото не разполагали с нужната техника.

След случката учиндолецът побързал да си обезпечи жива защита, написа " разкрития ". Всеки месец той заплаща по 20 000 лева на известна охранителна компания, с цел да е сигурен, че ще опази дома си от набезите на апаши.

Слави Трифонов се реалокира в голямата резиденция преди година и половина. За имението си край Перник той пръсна цели 5 милиона лева Къщата му разполага с двор от 4 декара и застроена повърхност от 1200 квадрата.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР