По двама играчи на Лацио, Сампдория и Каляри намериха място

...
По двама играчи на Лацио, Сампдория и Каляри намериха място
Коментари Харесай

Вижте кои играчи заслужиха място в отбора на кръга в Серия А

По двама играчи на Лацио, Сампдория и Каляри откриха място в 11-те на 28-ия кръг на Серия “А” в класацията на нашата медия. На вратата място заслужи ветеранът на вратата на Киево Стефано Сорентино, който бе с главен принос за изненадващото тъждество 1:1, което веронци удържаха в Бергамо против Аталанта. В края на месеца Сорентино ще навърши 40 години.

Пред него в защита слагаме трима чудесно показали се през миналия уикенд централни бранители. Стефан де Фрай вкара гол за Интер при успеха против Милан с 3:2 в Дерби каузи Мадонина. С попадение се регистрира и Лука Чепители при триумфа на Каляри с 2:1 против Фиорентина. Ервин Зуканович пък направи мощен мач при успеха с 2:0 на Дженоа против гостувалия Ювентус.

Като ляв халф-бек се доверяваме на Мохамед Салим Фарес, който означи първия гол за СПАЛ във вратата на Рома при успеха на отбора си с 2:1 против “вълците”. Отдясно пък сме сложили Адам Марушич от Лацио, който впечатли с изявите си против Парма и осъществя едно от четирите попадения във вратата на Луиджи Сепе при гръмката победа на “орлите” с 4:1. Съотборникът на Марушич Луис Алберто пък напряко се разправи с противниковия отбор, записвайки два гола и асистенция. Така испанският халф е намерил място в халфовата линия на формирания от нас тим. Другите двама в полузащитата са Карол Линети от Сампдория и Жоао Педро от Каляри. Линети блесна с гол и асистенция при успеха на Самп с 4:3 против Сасуоло, а Жоао Педро вкара гол на Фиорентина и евентуално бе играчът на мача.

В офанзива сме заложили на 36-годишния деец Фабио Куалярела, който вкара страховит гол и прибави асистенция в упоменатия мач на Сампдория със Сасуоло, както и на Дрис Мертенс. Белгиецът записа гол и 2 асистенции при успеха с 4:2 на Наполи на “Сан Паоло” против Удинезе.

Като играчи, които заслужаваха да бъдат в 11-те на кръга, само че в последна сметка останаха на пейката, можем да посочим Марко Паяц от Емполи, Армандо Ицо от Торино, Франческо Викари от СПАЛ, Тиемуе Бакайоко от Милан, Секо Фофана от Удинезе, Алехандро Гомес от Аталанта, Жереми Бога от Сасуоло, Хосе Кайехон от Наполи, Лаутаро Мартинес от Интер и Горан Пандев от Дженоа.

ВИЖТЕ ОТБОРА НА КРЪГА ТУК!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР