По думите ѝ тя и актьорът са излизали за кратко

...
По думите ѝ тя и актьорът са излизали за кратко
Коментари Харесай

Бившата на Матю Пери го оплю след смъртта му: Винаги се друсаше във вода!

По думите ѝ тя и артистът са излизали за малко още през далечната 2006-а година и дори за известно време след няколко години работила като негова асистентка. Двамата съумели да се срещнат на среща на анонимните алкохолици и след това дамата постоянно била свидетелка на неговото надрусване. Макар да му припомняла, че би трябвало да понижи пушенето, той се чувствал несломим и по никакъв начин не се вслушвал в препоръките ѝ.

Смъртта на Матю Пери в действителност даде мотив на някогашната му да си развърже езика за няколко минутки популярност. По думите ѝ е напълно обикновено на мястото, където е открит, да няма никакви опиати. Екранният Чандлър бил параноик и в случай че е имало, щял да ги вземе всичките. Нещата към кончината му за Кейти не наподобяват напълно наред. Според нея той постоянно се надрусвал във вода. Имал афинитет към водата и когато се налива с алкохол. Тя самата дори се принудила да го прибере от басейна на съседа му, когато за следващ път се бил надрусал.

Така, поради казаното, артистът евентуално е бил под въздействие на опиати по време на гибелта си. Или най-малко по този начин счита някогашната му, която внезапно изскочи като че ли от предишното и разяснява кончината му.

Автор: woman.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР