По думите ѝ промените в Изборния кодекс са причинили странна

...
По думите ѝ промените в Изборния кодекс са причинили странна
Коментари Харесай

Теменужка Петкова: Не разбирам какво кара ДБ да правят заклинания, че няма да управляват с нас


По думите ѝ измененията в Изборния кодекс са предизвикали странна нервност в Политическа партия

Ще създадем всичко допустимо България да има постоянно държавно управление. Няма нищо по-логично от това да търсим партньорство с Демократична България, ние имаме доста допирни точки, евроатлантически полезности и сме част от ЕНП. Не мога да схвана какво ги кара да вършат заклинания, че няма да ръководят с нас. Това съобщи за Нова нюз някогашният енергиен министър и сегашен народен представител от ГЕРБ Теменужка Петкова.

Тя бе сбита, че в понеделник ще стане ясно кой ще бъде претендент за министър председател и не пожела да разкрие нищо по въпроса.

„ За седемте месеца ръководство на Политическа партия няма политически индивид, който да не си направи извод що за полезности изповядват. С Демократична България имат разлики по доста значими тематики ”, означи тя.

По думите ѝ измененията в Изборния кодекс са предизвикали странна нервност в Политическа партия.

„ Изглежда извънредно притеснително и съмнително, че Политическа партия изпаднаха в нервност, когато дадохме избор на жителите по какъв начин да гласоподават. В Германия гласуването е единствено на хартия. Манипулация е да ни назовават коалиция на кражбата, аз бих могла да кажа същото за техния блян към единствено машинно гласоподаване. Няма проблем, че машината няма да вади протокол от гласуването. Който има запаси, да ревизира резултатите от паметта на флашката ”, прикани Петкова.

Според нея Законът за обществените финанси дава пълномощия на Министерски съвет да провежда Закона за бюджета.

„ Служебното държавно управление се въздържа да внесе бюджет, тъй като няма да може да го извърши. Водим обществени и транспарантни диалози, пред всички. Българските жители споделиха, че нито една партия не може да ръководи сама, по тази причина политиците би трябвало да търсим решение, с цел да намерим най-хубавата формула за ръководство. Повече от всеки път България има потребност от устойчиво ръководство. Предстоят доста провокации и сложни моменти ”, уточни тя.

Относно участието в Шенген Петкова изясни, че това е обща цел, за която всички политици би трябвало да се борят дружно. По тематиката с изнасянето на съветски нефт тя акцентира, че би трябвало да се следва европейската политика.

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР