По думите й, на кадрите, които момчето е изпращало на

...
По думите й, на кадрите, които момчето е изпращало на
Коментари Харесай

Прокуратурата Със Смразяващи Нови Разкрития За Атентатора От Пловдив! Работата Стана Много Дебела!

По думите й, на фрагментите, които момчето е изпращало на вербовчика, се вижда по какъв начин то подготвя взривни субстанции за бомби.

Предстои Апелативният профилиран съд да реши през днешния ден каква мярка за неотклонение да наложи на малолетното момче. Заседанието ще протече при закрити врата.

Милева изясни, че мнението на обвиняването, че детето е жертва на радикализация остава годно.

" От друга страна обаче стоят ползите на българските жители. Намерени са взривни субстанции и устройства в дома на обвинения несъпоставими с нито един проблем от новата история на България ", сподели представителят на Спецпрокуратурата и посочи, че родителите на момчето не са знаели какво има на тавана в дома им.

Милева означи, че информацията за радикализацията на момчето не е подадена от родителите, само че те са оказали голяма помощ на проверяващите.

Говорителят на Спецпрокуратурата добави, че държавното обвиняване ще упорства малолетният да бъде арестуван под стража, с цел да бъде изолиран в специфична среда и с него да работят психолози и психиатри. Оттук нататък отговорността е на съда, сподели Милева и не се съгласи с медийни изявления срещу прокуратурата и службите за сигурност.

Сийка Милева означи, че настояването за непрекъсната мярка е, тъй като съгласно прокуратурата продължава да е налице действителна заплаха за сигурността на голям брой жители.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР