По думите на Виктория Пенкова бащата е отговорил не знам

...
По думите на Виктория Пенкова бащата е отговорил не знам
Коментари Харесай

Журналист: Версиите за Сашко са най-малко три

По думите на Виктория Пенкова бащата е дал отговор " не знам " на въпроса дали има врагове

Преди минути бащата сподели, че Сашко се храни към този момент самичък, само че продължава да е доста уплашен. Все още не е говорено с него какво се е случило, детето отхвърля да приказва. Това сподели за " Твоят ден " по Виктория Пенкова, основен редактор на вестник " Телеграф ".

Според нея версиите са минимум три. " Първата е, че детето се е изгубило самичко. То се е намирало на 7 км от профилакториума, което не е огромно разстояние. Възможно е да се е крило и да не е намерено по неприятно стичане на събитията. Втората е похищение, а третата е, че е държано. Разликата е, че при второто няма користна цел. Защо детето се появи ден откакто бе оповестена премия за намирането му? Всички търсим отговор на въпроса къде е бил Сашко тези осем денонощия. Може би ще отнеме време на следствието да го покаже. Много е значимо да кажем, че същинското следствие стартира в този момент ", съобщи тя.

По думите ѝ бащата е дал отговор " не знам " на въпроса дали има врагове. " Все отново той е нотариус, това е характерна специалност, може да е отказал съмнителна договорка. Той беше извънредно смутен, само че не всеки път показваше какво му е вътрешно. Оповестяването на резултата от детектора на лъжата беше закъсняло. А майката се показа като незаинтерсована ", заключи Пенкова.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР