По думите на Ташков там трябва да е имало поне

...
По думите на Ташков там трябва да е имало поне
Коментари Харесай

Марин Познава Росен Най-Добре, Но Току-Що Направи На Пух И Прах Най-Голямата Лъжа, Която Натрапват За Касапина От Нови Искър! Това Обръща Всичко!

По думите на Ташков там би трябвало да е имало най-малко двама души.

" Всичките тези истории, че бил в Чуждестранния легион, че бил подготвен човек, това въобще не дава отговор на истината ", акцентира Марин Ташков пред Bulgaria ON AIR. Според него Ангелов изобщо не е човек, който е квалифициран.

Той уточни още, че Ангелов е бил набит от младо момче в пандиза, а и към този момент е бил на възраст. Ташков счита, че в цялата версия на проверяващите има доста огромни пропуски и е съзнателно подхвърлена.

" Там са изстреляни над 30 гилзи, това значи 4 пълнителя и половина, това преместване на труповете, оставяне на джипа до кладенеца и тефтерчето... това няма логичност ", настоя някогашният съкилийник на Росен Ангелов в " България заран ". Според него Ангелов изобщо не дава отговор на профила на причинителя на шесторното ликвидиране. " Който го е направил, той е стоял в къщата. Щом е стоял, значи е търсил нещо ", сподели още Ташков.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР