По думите на шефа на НАП държавата трябва да контролира

...
По думите на шефа на НАП държавата трябва да контролира
Коментари Харесай

Румен Спецов: Тенденцията е цената на горивата да спадне

По думите на шефа на Национална агенция за приходите страната би трябвало да управлява спекулата

Тенденцията е цената на горивата да спадне. Това сподели в предаването шефът на НАПРумен Спецов. Според него повода да не понижават цените по бензиностанциите, е, че би трябвало да се регистрира, че доставките са купувани на по-висока цена, в случай че е купуван танкерът на избрана цена, обикновено е тази цена 21 дни да бъде друга от котировката на момента.

По думите му страната би трябвало да управлява спекулата, която имаше една нощ на извънредно покачване на цените по бензиностанциите.

По отношение на частната компания, която прави фитосанитарния надзор на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Капитан Андреево “, Спецов сподели, че тя е от октомври предходната година.

"Тогава е записана и договорът е от 31 декември. Що се касае до налози, като налози по корпоративно облагане, това ще стане ясно чак следващата година. Към момента те си заплащат само вноските по Данък добавена стойност. За разлика от първия случай на „ Капитан Андреево “, тук нямаме проблем с касовите апарати ", посочи той.

"В първия случай (бел. р. „ Златния мочур “), когато Национална агенция за приходите инициира инспекциите, тогава имахме несвързани касови апарати със системата на Национална агенция за приходите и в следствие имахме ревизионни производства, които приключиха, и надчетите по тези ревизионни производства са платени, на стойност 7 млн. ", добави Румен Спецов.

Към момента на „ Златния мочур “ продължава да работи същата компания, посочи той.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР