По думите на съпредседателя на ПП, 40 секунди по-рано може

...
По думите на съпредседателя на ПП, 40 секунди по-рано може
Коментари Харесай

Петков: Летял съм на 8000 метра без кислород, Ф-16 има 40 секунди преднина пред МиГ-29

По думите на съпредседателя на Политическа партия, 40 секунди по-рано може да реагира водач на Ф-16, в сравнение с летецът в кабината на МиГ-29, което коства човешки живот. Въздушната и сухопътна защита би трябвало да се модернизират по едно и също време, с цел да имат оперативна съгласуемост с нашите съдружници от НАТО, уточни Петков. Така може да имаме съвременна отбранителна дарба, посочи той.

" Тази инвестиция в модерната защита има резултат на въздържане и дружно със съдружниците да създадем по този начин, че България в никакъв случай да не влезе във война. Аз поддържам тактиката на министър Тагарев. Тънките сметки, спестяването на средства са в ущърб на българските жители ", отвърна той на рецензиите по време на дебатите по вота на съмнение. " Истинският национализъм, съгласно него, е да се погрижиш за мъжете и дамите в униформа.

Петков отвърна, че в случай че бяхме придобили изтребители " Грипен ", тези 40 секунди преимущество на Ф-16 нямало да бъдат факт. Много от хората, които пазят съветските ползи, не желаят да имаме аероплан, който е по-добър от МиГ-29. Но имаме министър на защитата, който знае това, безапелационен е Кирил Петков.

" През 2002 година ме образоваха на зенитно-ракетен комплекс от 1968. Вие подарихте това, което е останало, на Украйна. Цялото ви държавно управление е закононарушение ", съобщи по-рано Костадин Костадинов по адрес на Кирил Петков. " Няма такова нещо като седиш в казармата, ти си там да служиш ", репликира го водачът на " Възраждане ". Той откри, че неналичието на О2 на такава височина, на която е бил Петков, се отразява на мозъка.

Ивайло Мирчев от ПП-ДБ посочи, че персонално той е ходил в казармата и е служил във Военновъздушни сили. И изясни, че не сме ощетили въоръжението на армията ни, като сме дарили ракети на Украйна. " Ние сме дарили тези 5-6%, които не работят, обикновено е да дават недостатъци след толкоз години " изясни той за боеприпасите за Противовъздушна отбрана, които предоставихме на украинската страна. По думите му украинците имат потенциал да ги ремонтират. Мирчев беше безапелационен, че претекстът на опозицията, че това деяние на властта не орязва боеспособността на българската войска. По отношение на БТР-ите на жандармерията депутатът от Демократична България сподели, че са доста остарели и хората не трябва да имат вяра на " Възраждане " и Българска социалистическа партия.

И Мирчев на собствен ред разказа софтуерното предимство на американските машини пред съветските - в тази ситуация засяга сухопътните. И направи съпоставяне, сходно на Кирил Петков, единствено че сред сухопътните военни машини.

" Страйкърът от 4,5 км прихваща съветски танк ", съобщи депутатът. Така ще попречим на проектите " някое комплицирано джудже на Изток да ни атакува ", заключи Ивайло Мирчев. Той отхвърли изказванията, че са морално остарели и уточни, че се създават от 2018 година Не било правилно още, че не се създават в Европа. Имало опция да се създават и нас.

Мирчев заключи, че сега " българската страна е най-големият склад за съветско въоръжение " и по тази причина модернизацията, подета от държавното управление, би трябвало да се случи.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР