По думите на руския лидер Владимир Путин , беларуският президент

...
По думите на руския лидер Владимир Путин , беларуският президент
Коментари Харесай

Лукашенко предаде на Путин доказателства, че случилото се в Буча е фейк

По думите на съветския водач Владимир Путин, беларуският президент Александър Лукашенко е предал секретни документи по време на срещата им, съдържащи доказателства, че случилото се в Буча е инсценировка.

В тази връзка Путин напомни по какъв начин в миналото американците бомбардираха Близкия изток, разрушавайки цели градове и убивайки стотици мирни, почтени поданици. Тогава обаче по някаква причина „ никой не се интересуваше от това, никой даже не видя “, изненада се Путин.

„ В украинската Буча има същия фалшификат, какъвто беше с химическите оръжия в Сирия <…> Александър Григориевич ми съобщи документите, по какъв начин кой, с какъв превоз пристигна до това населено място и сътвори условия за образуване на тази провокация и фалшификат “, Това сподели Путин пред кореспонденти след привършване на договарянията с Лукашенко.

Клането на цивилни в украинския град Буча получи необятна публичност и ще бъде причина за нови антируски наказания. Русия отхвърля всички обвинявания против себе си и също по този начин упорства за без значение следствие, като твърди, че нито един граждански не е потърпевш по време на наличието на съветските военни тук, а шокиращите фрагменти може да са инсценирани или дело на националистите.

Превод: Европейски Съюз

АКО ВИДИТЕ, ЧЕ СА СЛОЖИЛИ НА НЯКОЯ НАША СТАТИЯ ЗНАК ЗА ФАЛШИВА НОВИНА, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО Я ПРОЧЕТЕТЕ! ТЯ Е НАЙ-ДОСТОВЕРНА!!!

СПЕШНО И ВАЖНО ЗА ЧИТАТЕЛИТЕ НА ПОГЛЕД.ИНФО И ЗРИТЕЛИТЕ НА ПОГЛЕД ТВ!!!!!

ПРИСЪЕДИНЕТЕ съдебна експертиза КЪМ НАШИТЕ КАНАЛИ В " ТЕЛЕГРАМ " И В ЮТЮБ, ЗАЩОТО ИМА ОПАСНОСТ ДА БЛОКИРАТ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ ФЕЙСБУК ЗАРАДИ ПУБЛИКУВАНЕ НА НЕУДОБНА, НО ОБЕКТИВНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА СЪБИТИЯТА!

Абонирайте се за Поглед Инфо и ПогледТВ:

Telegram канал: https://t.me/pogled

YouTube канал: https://tinyurl.com/pogled-youtube

Поканете и вашите другари да се причислят към тях, копирайки и разпространявайки този текст!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР