По думите на представител на правителството, за да стимулира икономиката

...
По думите на представител на правителството, за да стимулира икономиката
Коментари Харесай

Тайланд намалява данъците и въвежда 10-годишни визи за чуждестранни специалисти

По думите на представител на държавното управление, с цел да подтиква стопанската система и задграничните вложения, от септември ще предлага 10-годишна виза на задгранични експерти, пребиваващи в страната.

За това оповестява The Epoch Times.

Нарит Тердстеерасукди, заместник-генерален секретар на Тайландския съвет по вложенията съобщи, че визата е предопределена за " задгранични фрагменти с висок капацитет и умения ", изключително за тези с опит в автомобилостроенето, електрониката и биотехнологиите.

Дългосрочната виза ще бъде налична и за чужденци, работещи отдалечено в Тайланд, както и за лица със положение над 1 милион $ и пенсионери със постоянна пенсия

Кандидатите, отговарящи на условията, ще получат цифрово позволение за работа, данъкът им върху приходите ще бъде понижен до 17% от сегашните 35%, а предприятията ще бъдат освободени от наредбите, изискващи наемане на локално население.

Тхердстирасукди съобщи, че Тайланд има намерение да притегли един милион души от Япония, Южна Корея, Китай, Съединени американски щати и Европа посредством тази скица, която по планирани данни се чака да донесе на стопанската система...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР