По думите на мениджъра на Полша Анджей Волковицки, проблемите започнаха

...
По думите на мениджъра на Полша Анджей Волковицки, проблемите започнаха
Коментари Харесай

Поляци, французи и иранци се жалваха от финалите на VNL в Болоня: Мръсно, както в обществените тоалетни при комунизма

По думите на мениджъра на Полша Анджей Волковицки, проблемите започнаха сега с присдтигането в хотела в 15,00 часа.

Отборът нямаше време за обяд и взеха решение да не го хранят. Проблемите на “Дружина полска ” не свършиха тук.

“Да кажем, че подготвителната зала не дава отговор на стандартите, значи да не кажем нищо. Съблекалнята бе мръсна като публичните тоалетни при комунизма. Душовете наподобява работеха, само че момчетата не посмяха да влязат в тях и го направиха чак в хотела. За похлупак на всичко едната стена на залата е остъклена и това мощно пречи на тренировките. Навън е 38 градуса, вътре няма климатик, тъй че залата е същински пъкъл. Беше ни дадено да окачат пердета “, сподели Волковицки.

Както се оказа, препоръчаната от уредниците фитнес зала изглеждаше красива единствено на фотоси. Поляците трябваше да търсят друга зала и да я заплащат.

Националният тим на Иран първи стартира дискусия за организацията.

„ Италианската волейболна федерация не обезпечи обяд за иранския тим, макар че знаеха часа и датата на идването на тима “, пишат гостите в обществените мрежи.

Критиките бързо бяха подхванати и от звездата на Франция Ървин Нгапет. Той възнегодува против късите хотелски кревати. Олимпийският първенец от Токио 2021 разгласява видео на стая с две единични кревати, сбутани едно до друго, които спортистите трябваше да разместят и пренаредят. Той сподели и изискванията в столовата, където представител на треньорския щаб на тима се хранеше седнал на пода поради неналичието на столове.

„ Ние сме основните герои, тъй че за какво никой не го е грижа за нас? “, съобщи разпределителят на френския народен тим Бенджамен Тонюти.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР