По думите на майката на Найден Ангелов, той е бил

...
По думите на майката на Найден Ангелов, той е бил
Коментари Харесай

Битата жена от Бобов дол: Аз съм устата, няма ми нищо, искам да пуснат мъжа ми от ареста

По думите на майката на Найден Ангелов, той е бил предизвикан от Таня
Изненадващо, пребитата от мъжа си в Бобов дол Таня го отбрани и прикани той да бъде пуснат от ареста. Днес майка й разгласява в локална фейсбук група клип, на който се вижда по какъв начин Найден Ангелов я тормози. Видеото е снимано от 13-годишната щерка на двойката, а след появяването му в медиите мъжът беше задържан в София.

Насилникът към този момент е зад решетките, само че в това време жертвата Таня съобщи пред , че става въпрос за битов скандал и без нейно познание майка ѝ е разгласила клипа в обществените мрежи, с цел да я защищити.

" За наши неща се скарахме, персонални, случило се е, нямам пострадвания, няма ми нищо. Не е експлозивен, само че и аз съм устата. Искам да бъде освободен и да живее неговия си метод на живот ", показа Таня Ангелова.

Тя споделя, че до момента не е упражнявано принуждение над нея. Прокуратурата се е самосезирала сама след появяването на клипа в интернет пространството.

" за домашно принуждение, нито ще депозирам. Във всяко семейство има проблеми, ще подам молба за бракоразвод и ще си виждам децата сама ", добави Таня.

" През 2019 година брачната половинка му е подала едно заявление, при което по нейно гледище има отвод за формирано досъдебно произвеждане ", изясни представителят на Районна прокуратура - Кюстендил Крум Крумов. 

39-годишният брачен партньор на Таня - Найден, е арестуван два дни след побоя на територията на София, след което е отведен в ареста в Бобов дол. Той е съден за хулигански прояви преди години. Засега Ангелов е арестуван за 72 часа.

По думите на майката на побойника, синът ѝ е бил предизвикан от жена си.

" Посегнала му е с нож, за този случай знаем. И майката е предиздвикала дъщерята да снима, обаче не е снимала по какъв начин взима ножа и върви към него да го убива ", споделя Стефка Гущерова, представена от Българска национална телевизия.

Тя твърди пред bTV, че Найден не е посягал на жена си, а противоположното. Имали две деца, като едното е от различен татко.  " Години наред моето дете страда. Не бях съгласна синът ми да се дами за нея. Той не я е тормозил. Не знам от кое място идва всичко това. От майка ѝ - тя я настройва ", сподели майката на арестувания мъж.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР