По думите на Маркус Бергфелд, в Германия той и неговите

...
По думите на Маркус Бергфелд, в Германия той и неговите
Коментари Харесай

Семейство на бивш немски офицер поиска убежище в Русия

По думите на Маркус Бергфелд, в Германия той и неговите близки са подложени на тормоз и той се опасява, че при положение на завръщане в родината си фамилията му ще бъде изложено на заплаха, написа Звезда ру.

Семейство Бергфелд от Германия се обърна към консулския отдел на съветското посолство в Латвия с молбата за даване на политическо леговище в Русия. „ Към консулския отдел на посолството на Русия в Латвия фактически са се обърнали жители на Германия – семейство Бергфелд – с молбата вероятно да им бъде предоставено леговище на територията на Русия “, оповестиха от пресслужбата на посолството.
От дипломатическата задача означиха, че „ на заявителите са били дадени съответните уточнения за нормите в съветското законодателство, настоящи във връзка с дадената процедура “.

По-рано медиите оповестиха, че някогашният офицер от бундесвера Маркус Бергфелд и брачната половинка му Соня са поискали за себе си и децата си политическо леговище в Русия. По думите на главата на фамилията, в Германия той и неговите близки са били подложени на тормоз и в този момент той има опасения, че при положение на завръщане в родината си фамилията му ще е в заплаха.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР