По думите на жената семейството е отивало на животоспасяваща операция

...
По думите на жената семейството е отивало на животоспасяваща операция
Коментари Харесай

Потресаващо! Свалиха От Самолета Болно От Рак Българче, Което Отиваше За Животоспасяваща Операция!

По думите на дамата фамилията е отивало на животоспасяваща интервенция в австрийската столица, като всички документи са им били изрядни. Въпреки това след 40 минути спор те остават в София. Ето какво споделя Денкова: " Потресена съм! Тази заран в полета за Виена трябваше да летят семейство с дете с ДЦП и по всяка възможност онкологично заболяване, тъй като в резултат на химиотерапия беше с опадала коса. Хората си бяха взели три билета, бяха декларирали болестта на детето и отиваха на животоспасяваща интервенция във Виена. Австрийският екип не ги одобри на борда на самолета и след 40 Мин кавги ги смъкна! Нямам думи! Разстроена съм, поради цялостната липса на човещина! ", написа тя.



Днес от Фонда за лекуване на деца внесоха изясненост по случая. Във връзка с неприятния случай с дете с онкологично заболяване, свалено от Австрийските авиолинии, ви известявам, че то е финансирано за лекуване и превоз от Фонд за лекуване на деца, оповестяват от там, написа Блиц.

Администрацията на Фонда е изпълнила всички формалности по организирането на пътуването и лекуването, нужните форми за положението на детето са попълнени от лекари от ИСУЛ и изпратени на самолетната компания.

След свалянето на детето, администрацията на Фонда за лекуване на деца е провела превоз с кола за спешна помощ и доктор компаньон и детето към този момент се лекува сполучливо в болничното заведение в Германия. Лично разговарях с майката, всичко е приключило наред, написа в умозаключение Пенка Георгиева от Пациентски организации „ Заедно с теб ”.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР