По думите на хора от персонала Мария проявила жив интерес

...
По думите на хора от персонала Мария проявила жив интерес
Коментари Харесай

Винаги Е Усмихната, Но Никой Не Подозира За Тежката Житейска Драма На Мария Игнатова!

По думите на хора от личния състав Мария показала жив интерес към инвитрото. С което потвърждава, че ще удовлетвори най-голямата фантазия на Рачков да си имат общо дете.

Да търси помощ от експерти се наложило поради възрастта на Игнатова. Освен това преди години когато родила сина си от предприемача Петко Димитров претърпяла същински призрачен сън.

Говори се, е по това време тя била сред живота и гибелта и болестта е провокирало трайни отблясъци. Мария се ужасявала когато си припомнела напрежението по време на раждането на Виктор. Години наред претърпяната отрицателна страст я преследвала единствено в случай че си помислела да има второ.

По време на предходната си бременност русокоската се разболяла и трябвало да пие антибиотици. Това провокирало прибързано раждане. Бебето се родило по-рано и трябвало да остане в болница, предават от електронното издание за всемирски вести hotarena.net.

Майката също била на легло и както му споделят беряла душа. Детето и Мария лежали в разнообразни болнични заведения. А някогашният й брачен партньор се скъсвал да снове сред тях. След това Игнатова получила тежка следродилна меланхолия. Тя цяла година се лекувала до момента в който я преодолее. Това било съществена причина с Петко Димитров да сложат завършек на връзките си.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР