По думите на Джаки, тя е била част от екипа,

...
По думите на Джаки, тя е била част от екипа,
Коментари Харесай

Взрив! Бивша Служителка На Наса Пропя! Най-Накрая Разкри Какво Е Видяла През 1979! Преобръща Света!

По думите на Джаки, тя е била част от екипа, който се е занимавал със свалянето на телеметрия от апарата Викинг, когато е видяла по какъв начин хората тичат с помощта на директна връзка. „ Чудя се дали може да разгадаете една 27-годишна история за мен? “, е попитала тя водещия. „ Онзи остарял роувър Викинг се придвижваше. Тогава аз видях двама мъже в галактически костюми – не като тези дебелите, които ние сме привикнали да виждаме, само че все пак те бяха предпазени. Те дойдода от посока хоризонта и вървяха към Викинг екплорър “.

От НАСА не разясняват изказванията на дамата, само че това не попречи на феновете на тайните теории да ги одобряват като следващото доказателство за „ загадка галактическа стратегия “. Според Джаки, още шестима други служутели на организацията са видели двамата индивиди да вървят по повърхъността на Червената планета. Джаки съшо задава въпроса, дали двамата мъже в костюмите са били астронавти на НАСА.

В задачата Викинг до Марс участваха два апарата – Викинг 1 и Викинг 2. И двата апарата бяха изстреляни за Червената планета през 1970 година в границите на няколко седмици. Двата апарата се състояха от две елементи – една, която се приземява, и втора, която остава в орбита.

„ Има няколко казуса с теорията на Джаки “, споделя Найджъл Уотсън, специалист по НЛО и създател на книгата „ Наръчник за следствие на НЛО “.

„ Първо, частта на Викинг, която се е приземила на Марс, не е излъчвала директно. Тя единствено се е приземила на повърхността, също не е имала колела като Кюриосити. Разбирането й за софтуерните термини наподобява мъгляво и запазвайки анонимността си е безусловно невероятно да се откри, дали тя в действителност е работила за НАСА “, сподели още той.

„ Други фенове на конспирациите, които считат, че кацането на Луната е фалшифицирано, означават, че Джаки може инцидентно да е видяла, че и задачата Викинг е фалшифицирана “, сподели още Уотсън.

„ Официално, двата апарата Викинг са се приземили на Марс през 1967 година, само че съгласно тайната доктрина те са кацнали в отдалечена част на пустиня и точно това е видяла Джаки. Мисиите са били фалшифицирани, с цел да се прикрие истината за това какво се случва в действителност в космоса – в това число съдействие с извънземни, които живеят на Марс “, споделя още специалистът по НЛО.

Твърденията на Джаки последваха друга странна доктрина, оповестена от Джон Бранденбург, който е на мнение, че на Марс е имало антична цивилизация, която е била затрита с нуклеарен гърмеж от други извънземни./ utroruse.com
Tags: ОЩЕ ПРОРОЧЕСТВАМИСТЕРИИНЛОизвънземниКОНСПИРАЦИИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР