По думите на 22-годишната Хънтър Дей, бивша учителка по естествознание

...
По думите на 22-годишната Хънтър Дей, бивша учителка по естествознание
Коментари Харесай

Обвинена в изнасилване развратна учителка натопи в съда ученика-любовник: Той беше съгласен и ми изпращаше снимки на п...са си!

По думите на 22-годишната Хънтър Дей, някогашна учителка по естествознание в приблизително учебно заведение в Юкон, Оклахома, тя е изпращала фотоси единствено по долни дрехи и ученикът не е имал нищо срещу, като самият той ѝ отговарял със фотоси на пениса си.
Съдът упрекна Дей в обезчестяване втора степен на малолетен, а също и в изнудване за секс благодарение на модерни технологии, написа New York Post.

Съобщава се, че Държавният департамент на образованието на щата Оклахома ще внесе за разискване въпроса за лишаването на Хънтър Дей от лиценз за преподаване на 19 декември.

Дей отхвърля виновността си и твърди, че ученикът изобщо не е бил срещу връзката им и е изпращал фотоси на своите гениталии в отговор на откровените ѝ снимки.

Любовната връзка сред учителката и ученика е излязла нескрито с помощта на родителите на момичето. Те по този начин и не разбирали за какво той има потребност от толкоз доста спомагателни уроци по естествознание. Екип от служители на реда, родителите на ученика и самия възпитаник хванали Хънтър в крачка, до момента в който тя чакала своя обичан вкъщи си с приглушена светлина и свещи. Когато служителите на реда нахлули в дома ѝ, тя е била облечена в тениска с котета и къси секси шортички.
Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР