По думите му закриването на спецправосъдието е било саморазправа след

...
По думите му закриването на спецправосъдието е било саморазправа след
Коментари Харесай

Хамид Хамид: Трябва да се коригира машинното гласуване, скоро ще има избори

По думите му закриването на спецправосъдието е било разпра след фиксация против основния прокурор
„ Машинното гласоподаване не реализира задачите си, тъй като машините не са били държавни, а наемани, което породи подозрения за честността на вота. Трябва да бъдат направени корекции. Ще има предварителни избори доста скоро “. Това съобщи зам.-председателят на Движение за права и свободи Хамид Хамид пред Нова Нюз.

„ Спецправосъдието работеше и донесе положителни оценки от страна на нашите европейски сътрудници. Закриването му върна правосъдната промяна 11 години обратно, беше разпра със съд и прокуратура след фиксация против фигурата на основния прокурор. Пълен популизъм, бърборене и празноговорене за 100 дни на власт, работи се в интерес на проведената престъпност “, уточни зам.-председателят на Движение за права и свободи.

Според него съдружните им препоръки са забулени в загадка. „ От самото начало на процедурата за избора на Българска народна банка позицията ни е в отбрана на финансовата непоклатимост на страната. Очаквахме в кръга на шегата да има по един претендент от всеки член на обединението. Ще ги изслушаме и ще разберем какви са техните визии. Възможни са всевъзможни разновидности - в това число, че няма да бъде определен претендент “, акцентира той.

„ България би трябвало да пази и своите граници и жители, не е единствено член на НАТО. Липсва консенсус в обединението по тематиката “, означи Хамид. И прикани да се проверява меморандума за вложения на нисковъглеводорони решения, с цел да се отхвърлят версии за присъединяване на съветски олигарси.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР